Mökit

Mikä sen parempi kuin mökki järven tai meren rannalla ja hyvää seuraa? Mökkeily on mahtava tapa viettää aikaa, mutta sopiva vuokramökki ei ole aina helppoa löytää. Kannattaa katsastaa mökit sanomalehdistä sekä ko. alueen paikallislehdestä. Kätevin tapa löytää sopiva mökki on kuitenkin Internetin avulla. Näet kerralla koko mökkivalikoiman ja hinnat.

Mökkiä varatessa ennalta tuntemattomasta paikasta on kätevää katsastaa mökin lähistö satelliittikuvista. Tämä tapahtuu esimerkiksi Google Maps palvelun avulla ilmaiseksi. Kirjoita hakukenttään mökin osoite muodossa “Osoite, Kunta”, tai lähin seudulta tietämäsi paikka ja etsi mökki. Vaihda näkymä tämän jälkeen satelliittinäkymäksi ja voit tarkastella etukäteen mökin seutua.Esimerkiksi Lomarengas vuokraa yli 3000 mökkiä ympäri Suomea. Lomarenkaan hakukoneella voit käydä kätevästi läpi saatavissa olevat mökit.

4 vastausta artikkeliin “Mökit”

 1. Hanna P. kirjoittaa:

  Todella loistava vinkki tuo Google Mapsistä alueen etukäteen katsastaminen! En todellakaan itse tajunnut että tuo on mahdollista.
  Tunnenpa itseni tyhmäksi.. Olisi säästänyt aika hyvin aikaa, kun tuon olisi tajunnut olevan mahdollista aiemmin :)

 2. Hene kirjoittaa:

  Lomarengas on ihan ok. Välillä tosiaan saa suoraan edullisemmin, mutta Lomarengas on yksinkertaisesti vaivattomampi.

  Seuraavaksi etsiskelen kesäksi mökkiä Levin lähistölle.

 3. K Lemmetty kirjoittaa:

  Otettiin pohjoisesta Ruka-mökki meidän kaveriporukalle. Helposti kävi varaaminen. Halvin olisi ollut yhden yksityisen ilmoittajan mökki, mutta avaintennouto oli liian hankalaa, joten otettiin Lomarenkaan kautta 10e kalliimpi. Mökki oli siisti ja todella tasokas.

 4. Jaana Nuutilainen kirjoittaa:

  Lomarengas on hyvä palvelu. Varattiin 2 hiihtolomamökkiä talveksi. Tietää, että mökit ovat siistissä kunnossa ja homma toimii. Toisin kuin lehti-ilmoituksista valittaessa ei tiedä yhtään mitään eikä voi olla varma mistään :(

Jätä vastaus