Gadgetit

Gadgetit eli pienet elektroniset “lelu”laitteet tuovat iloa arkeen ja työkavereille ihmeteltävää työpaikalle. Gadgetit ovat hyvä lahja “ihmiselle jolla on jo kaikkea”. Myös teknologian ystävät pitävät hauskoista vimpaimista, joita voi sitten näyttää kavereille ja työpaikalla. Gadgetit tuovat hauskan lisän arkeen ja voivat madaltaa kynnystä teknologian käyttämiseen teknologiaa karttavilla (tai jopa hiukan pelkäävillä) henkilöillä.

Gadget voi olla esimerkiksi erikoinen herätyskello, tanssiva pupukaiutin, tietokoneeseen liitettävä kahvikupinlämmitin tai vaikkapa ruusu johon voi tallentaa henkilökohtaisen ääniviestin ruusun vastaanottajalle.

Gadgetit saa kätevästi verkosta verkkokaupasta edulliseen hintaan. Suomalaisomisteinen verkkokauppa E-ville.hk toimittaa gadgetit suoraan kotiin postimaksutta. Pienempi hintaiset tuotteet E-ville.hk verkkokauppa toimittaa suoraan Honkongista ja isompi hintaiset Suomen varastostaan. Näin et joudu maksamaan veroja, tulleja tai postikuluja ja saat tuotteet todella edulliseen hintaan.


Gadgetien lisäksi E-ville.hk tarjoaa myös muuta pienelektroniikkaa edulliseen hintaan kuten MP3-soittimet, MP4-soittimet, muistikortit, Nintendo Wii tuotteet ja muut pelitarvikkeet, digikehykset sekä RC-lelut.

Yksi vastaus artikkeliin “Gadgetit”

  1. Mikke kirjoittaa:

    RC-helikopterin olen tilannut. Tuli ihan asiallisesti perille ja iloa riitti siitä pojan kanssa.

Jätä vastaus