Hotellit


Hotellit ja muu matkanaikainen majoitus kannattaa varata yleensä etukäteen. Näin toimimalla voi hotellihuone löytyä jopa puoleen hintaan. Yleensä kalleimman majoituksen saa kävelemällä suoraan hotelliin sisään. Itseasiassa yleensä on huomattavasti halvempaa varata hotellin viereisestä nettikahvilasta hotelli jopa juuri ennen hotelliin saapumista, kuin saapua hotelliin ilman ennakkovarausta. Suosittelemme toki luonnollisesti varaamaan hotelli hyvissä ajoin ennen matkaa turhan matkastressin ja edullisempien ennakkotarjousten vuoksi.

Hotellin voi varata joko suoraan hotellista tai hotelliketjun varauspalvelusta. Usein on kuitenkin paljon edullisempaa varata hotelli joka matkatoimiston tai hotellivarauksiin erikoistuneen matkatoimiston verkkosivuilta. Tällä sivulle on poimittu eräitä parhaita hotelli- ja hostellihuoneiden varauspalveluja.

Hotellit ja hostellit Euroopa ja muu maailma:

 • Bedfinder –
 • Travelstart
 • ebookers –
 • Area

Hotellit ja hostellit Viro, Latvia ja Liettua:
(Tallinna: Reval Hotel Olümpia, Reval Hotel Central, Reval Park Hotel & Casino, Reval Inn Tallinn), Latvia (Riika: Reval Hotel Latvija, Reval Hotel Rīdzene, Reval Hotel Elizabete) ja Liettua (Vilna: Reval Hotel Lietuva, Reval Inn Vilnius, Kauas: Reval Hotel Neris, Klaipeda: Reval Inn Klaipeda)

 • Reval Hotels –

Hotellit ja hostellit Suomi ja Pohjois-Eurooppa (Suomi, Ruotsi, Norja):

 • (Hotellit: Helsinki, Turku, Vaasa, Jyväskylä)Yksi vastaus artikkeliin “Hotellit”

 1. Riina H. kirjoittaa:

  Omenahotellit on hyvä Suomessa. Hinnat välillä 39-49e / yö usein. Kannattaa tarttua kiinni varsinkin, jos on isompi porukka.

  Scandic myös ok. Aina välillä tarjouksiakin.

  Ulkomaille olen käyttänyt pääasiassa eBookersin hotellihakua.

Jätä vastaus