Äkkilähdöt


Äkkilähdöt on kätevä ja edullinen tapa matkustaa, kun vain viime hetken reissuun lähteminen on mahdollista. Äkkilähdöt ovat merkittävästi normaalihintaisia matkoja edullisempia lähiajalle, kuten seuraaville viikoille tai päiville, varattavia matkoja. Yleesä äkkilähtö on sitä edullisempi mitä viime enemmän tingassa se on varattu. Yleesä näitä lähtöjä on vain hyvin rajattu määrä, joten on syytä toimia välittömästi sopivan matkan löydyttyä.

Kokosimme tälle sivulle kaikkien merkittävimpien matkanjärjestäjien äkkilähtösivut.

  • Finnmatkojen äkkilähdöt
  • Hispanian äkkilähdöt
  • Aurinkomatkojen äkkilähdöt

On hyvä huomioida, että joillain matkatoimistoilla äkkilähdöt voivat hieman poiketa normaalihintaisesta matkatuotteesta. Esimerkiksi lentokenttäkuljetuksesta voidaan periä pieni lisämaksu (mm. Finnmatkat). On olemassa myös ns. jokeri-äkkilähtöjä, jolloin matkustajille kerrotaan mihinkä hotelliin heidät sijoitetaan vasta lentokentällä. Joissain jokeri-äkkilähdöissä jopa varsinainen matkakohde on avoin, jolloin matkatoimisto voi kuljettaa lentokentältä matkustajan mihinkä tahansa sovitun tasoisista kohteista. Hyvällä tuurilla jokeri-lähdöissä voi yöpyä viiden tähden hotellihuoneessa alle kahden tähden hotellihuoneen hinnalla.Äkkilähdöt ovat kustannustehokas tapa matkustaa, mikäli se vain aikataulullisesti on mahdollista. Äkkilähdöt vaativat matkailijoilta hieman enemmän joustavuutta, mutta tämän saa takaisin yleensä huomattavasti edullisimpina hintoina.

Yksi vastaus artikkeliin “Äkkilähdöt”

  1. Marjaset kirjoittaa:

    Aurinkomatkat on meidän matkatoimisto. Kreikkaan mennään tänä kesänä. Valitettavasti on vähän tiukempi tilanne rahallisesti, niin metsästetään Kreikan äkkilähtöjä.

Jätä vastaus