Mustekasetit

Mustekasetit tulostimiin on edullista ja kätevää tilata Internetistä. Paikallisissa tietokoneliikkeissä, toimistotarvikeliikkeissä tai supermarketeissa mustekasettien hinnat voivat olla hyvinkin korkeita ja valikoima heikko. Internet onkin mullistanut mustekasettikauppaa.

Mustekasettia ostettaessa tulee ensin varmistaa mikä on tulostimen merkki ja malli. Kätevää on myös katsastaa minkälaiset (tyyppinumero) mustekasetit tulostimen sisällä on tällä hetkellä.

Yleensä tulostimen mukana tulevat mustekasetit eivät ole täysiä vaan ns. vajaatäyttöisiä ja mustetta on tyypillisesti korkeintaan puolet täyden kasetin määrästä. Mikäli tulostimessa on sisällä alkuperäiset mustekasetit on hyvä idea tarkistaa mikäli tulostimeen käy myös suuremman mustemäärän omaavia mustekasetteja. Tällöin hinta / tulostus saadaan edullisemmaksi.

Kun tulostimen merkki sekä vaadittavien mustekasettien tyyppi on tiedossa, kannattaa suunnistaa tulostintarvikkeita myyviin verkkokauppoihin. Yleensä hyvät kaupat myyvät ensimmäisen tulostinkasetin hyvinkin edullisesti, sillä he haluavat rakentaa kanssasi pitkän asiakkuussuhteen. Kannattaa hyödyntää nämä tarjoukset!

Mm. seuraavat tahot tarjoavat edullisia mustekasetteja tulostimiin:

  • Inkclub:
  • FinInk:
  • Mustekasetti.com:

Yksi vastaus artikkeliin “Mustekasetit”

  1. Ninna kirjoittaa:

    Kiva oli tilata pelkillä postikuluilla versus 35e lähimarketissa :)

Jätä vastaus